Keratinbehandling for håret

Keratinbehandling for håret hos Meraki Frisør

Få glansfullt hår med vår keratinbehandling for håret

Hos Meraki Frisør i Sandnes forstår vi viktigheten av sunt og glansfullt hår. Vår keratinbehandling er spesielt designet for å gi deg silkemykt hår med langvarige resultater. Enten du ønsker permanent rett hår, eller en forbedring av hårets naturlige struktur, er vår keratinbehandling en ideell løsning.

Hva er keratin?

Keratin er et protein som naturlig finnes i håret ditt, og spiller en kritisk rolle i hårets helse og vitalitet. Vår keratinbehandling tilfører ekstra keratin til håret, som trenger dypt inn i hvert hårstrå for å reparere skade, øke glansen og redusere frizz.

Fordelene med keratinbehandling for håret

Keratinbehandling gjenoppretter hårets naturlige styrke og elastisitet ved å tilføre og forsegle keratin i håret. Behandlingen gir en glatt og skinnende finish som ikke bare ser fantastisk ut, men også er enklere å style. Er keratin bra for håret? Absolutt. Det forbedrer hårets helsetilstand ved å beskytte mot ytre skader og bevare fuktigheten i hårstråene.

Varighet og vedlikehold

Hvor lenge varer keratinbehandling? Vanligvis kan du forvente at effekten varer mellom 3 til 5 måneder, avhengig av hårtypen og hvor godt du følger etterbehandlingsrådene. Vi anbefaler en spesiell keratinkur regelmessig for å vedlikeholde og forlenge resultatene.

Keratinbehandling for alle hårtyper

Uansett om du har krøller du ønsker å temme, eller rett hår du ønsker å styrke, tilpasser vi vår keratinbehandling til dine spesifikke behov. Behandlingen er også effektiv som en anti-permanent løsning, for de som ønsker å reversere tidligere permanente behandlinger.

Priser og tilpassede behandlinger

Ønsker du en oversikt over pris på keratinbehandling? Besøk vår salong eller kontakt oss for en detaljert prisliste og konsultasjon. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og skreddersydd rådgivning for å sikre at hver behandling oppfyller dine forventninger og behov.
På Meraki Frisør i Sandnes er vi dedikert til å gi deg en keratinbehandling som ikke bare forvandler håret ditt, men også styrker det fra innsiden og ut. Book en time i dag for å oppleve forskjellen med våre eksperter på keratin og hårets helse.

Ofte stilte spørsmål

Er keratinbehandling trygt for alle hårtyper?
Ja, vår keratinbehandling er trygg for alle hårtyper, inkludert farget og behandlet hår. Våre frisører sørger for å tilpasse behandlingen for å beskytte og forbedre ditt spesifikke hår.
Kan keratinbehandling gjøre rett hår krøllete?
Nei, keratinbehandling er designet for å gjøre håret glattere og mer håndterbart, men den kan ikke endre hårets naturlige tekstur til krøller.
Hva bør jeg unngå etter en keratinbehandling?
Unngå vann og fuktighet i de første 72 timene etter behandlingen. Det er også viktig å unngå å binde eller sette håret opp, da dette kan forårsake bøy eller bølger i behandlingsperioden.