We make hair contact before eye contact!

MERAKI -

(v.) to do something with soul, creativity, or love;
to put something of yourself in your work.

Lidenskap og kreativitet

Å gjøre noe med lidenskap og kreativitet, å legge igjen noe av oss i det vi leverer, er ikke bare en jobb for oss. Det er livsstil. For oss handler meraki om å kjenne oss igjen i det kunden ser og ønsker. Å forstå kundens helhetlige opplevelse fra start til slutt.

Helhetlig opplevelse

Hver eneste detalj i det vi gjør, gjøres med meraki. At vi får kundene til å føle seg ivaretatt og forstått, at de opplever en glede de kan ta med seg videre i sin hverdag etter hvert besøk hos oss, er en bekreftelse på at vi gjør noe riktig.

Erfaring kombinert med kreativitet

Med lang erfaring innen faget har vi for lengst forstått at det handler ikke bare om saks, kam og gode råd.

Vi har tenkt gjennom hver eneste detalj når det kommer til det å skape en unik frisøropplevelse for våre kunder. Det er derfor vi har lagt vår sjel i atmosfæren og miljøet vi har skapt på vår salong. Interiøret er sterkt preget av kreativitet og nytenkning.

Vi ønsker å fremstå som en salong som er både kreativ, annerledes og som kunden ikke har opplevd før.

Kompetanse & ekspertise

Energien våre kunder opplever hos oss er et resultat av vår kreativitet, unike lidenskap og stolthet for vårt yrke.

Og ikke minst forståelsen av hårets viktighet; det er vår viktigste tilbehør som fortjener det beste fokuset og den beste behandlingen. Det er derfor vi alltid strever etter å bygge videre på vår ekspertise, forståelse og kjennskap til kvalitetsprodukter og nye trender i markedet gjennom faglig påfyll og kompetansedeling.

På Meraki har vi både ekspertisen på behandlinger og god kjennskap til produkter som gir de beste resultatene for våre kunder.

Team Meraki

Møt Veronica, Jona & Vibeke

Meraki/Frisør avdeling Lura

Møt Hege, Julie & Cecilie

Meraki/Frisør avdeling Langgata

Instagram has returned invalid data.

Instagram has returned invalid data.